Online reservatie

 

Breng je lichaam en geest samen

Ben je op zoek naar een work-out die je tegelijkertijd doet ontspannen? Yoga leert je in jezelf te keren en tot rust te komen. Dat doe je door een set mentale en fysieke oefeningen uit te voeren die hun oorsprong vinden in het Indiase hindoeïsme. Iedereen kan aan yoga doen, het gaat er niet om dat je in dé perfecte houding staat, maar wel om wat het voor je lichaam en geest kan betekenen.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Yoga, een ware 'stress releaser'

Elke variatie van yoga is gebaseerd op gestructureerde houdingen (asana's), gecombineerd met een bewustwording van je ademhaling. Je begint een sessie met zachte asana's en gaat uiteindelijk over tot de krachtige of uitdagende houdingen. Je stress verdwijnt, je bloeddruk normaliseert en je zal je over het algemeen fitter voelen. Dankzij de intensieve concentratie op de houdingen en de ademhaling laat je alles los, wat op termijn zorgt voor een groter gevoel van geluk en welzijn.

Ons aanbod

We organiseren samen met Charlotte Ø elke zondag een yogasessie voor alle leeftijden. Ben je nog onervaren of ontplooi je jezelf al tot een ware leeuw? Een ervaren yoga-instructeur begeleidt je en houdt rekening met je niveau. Leer nieuwe mensen kennen op een sportieve manier en werk aan je mantra.

 

 

Verken jezelf

Wil je beginnen met yoga of wil je je skills (verder) uitbouwen op je eigen tempo? Kom dan zeker eens een sessie bijwonen en beleef de ultieme fysieke en mentale ontlading.

Ontdek onze andere diensten