Online reservatie

 

Je voeten, de basis van een lichaam in beweging

Heb je voetklachten en/of klachten door een afwijkend functioneren van de voet(en)? CuraWalk zorgt ervoor dat je in no-time weer stevig op je benen staat. Dat doen we aan de hand van een analyse en een actieve of preventieve behandeling, al dan niet met behulp van ergonomische zolen.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Professionele behandeling met behulp van de nieuwste innovaties.

Onze podologen maken gebruik van de nieuwste technieken en behandelmethodes, waaronder 3D-scans, drukmeetplaat en 3D-geprinte zolen. Wanneer jouw probleem om externe expertise vraagt, doen we een beroep op het advies van de juiste specialisten zoals kinesisten, ergotherapeuten, etc. Op die manier krijg je steeds de juiste behandeling, ongeacht de oorsprong van je klachten.

Ons aanbod

We helpen iedereen met pijn aan de voeten, een afwijking van de teenstand, een afwijkend looppatroon of ernstige huid- en nagelaandoeningen die een (medische) pedicure niet mag behandelen. Leeftijd of bewegingsniveau spelen geen rol. 

 

 

Wij helpen je graag weer op weg 

Blijf niet met je klachten zitten, deze klachten kunnen ernstiger worden en vallen na verloop van tijd misschien wel moeilijker te behandelen. Gun jezelf opnieuw de vrijheid om zonder zorgen door het leven te wandelen!

Ontdek onze andere diensten