Online reservatie

 

Is jouw vrije tijd ook zo beperkt of wil je geen uren per week doorbrengen in een fitnesscentrum?

Ga voor 20 minuten bewegen per week en behaal het resultaat van drie uur intensief sporten. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar! Met de EMS-trainingen van CuraGo hoef je geen uren in de fitness te zwoegen om een zichtbaar resultaat te behalen. Straf, niet? Curazon is een gediplomeerd trainingscentrum waar je deze toestellen gratis en vrijblijvend kan komen testen.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Electro Musculaire Stimulatie

Electro Musculaire Stimulatie, daar draait het om bij CuraGo. Tijdens een training worden door middel van elektrische impulsen de spieren in het gehele lichaam gestimuleerd en creëer je een lichaamseigen weerstand. Hierna gaat iedere beweging van het lichaam tegen die weerstand in, wat een zeer intensieve full body workout is.

Minimale tijd, maximaal resultaat

Tijdens een CuraGo workout worden alle grote spiergroepen tegelijkertijd getraind. Door de elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd en worden de resultaten binnen korte tijd duidelijk merkbaar.

Toestellen van topkwaliteit

CuraGo garandeert je een snelle en diepe werking dankzij het wetenschappelijk onderbouwd toestel van de Duitse marktleider Miha Bodytec. De EMS-trainingen hebben een duidelijk hoofddoel: minimale tijd voor een maximaal resultaat. Dankzij deze sessies is het mogelijk om op een uiterst effectieve en efficiënte manier kracht en spieren op te bouwen én tegelijkertijd lichaamsvet te reduceren.

EMS voor iedereen

Elke training is op maat van de klant zijn of haar individuele belastbaarheid en conditioneel niveau. De sessies zijn voor iedereen: beginner of topsporter, alle leeftijden en geslachten. De CuraGo trainingen zijn heel toegankelijk doordat de hartslag nauwelijks verhoogt en minder warmte moet worden afgevoerd door zweet. Dit zorgt ervoor dat het hart- en longsysteem minder hard moet werken en onze sessies goed vol te houden zijn. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken melden positieve cardiovasculaire effecten dankzij EMS-trainingen.

20 minuten trainen en toch het resultaat behalen van uren zwoegen in de sportschool

Een full body workout zonder de negatieve krachten die bij traditionele trainingsmethoden werken op de spieren, pezen en gewrichten. Denk aan sportspecifiek trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. De mogelijkheden dankzij CuraGo zijn eindeloos.

Ontdek onze andere diensten