Online reservatie

 

Een sportmassage: niet alleen voor topsporters

Een sportmassage is een massage die een betere doorbloeding naar de spieren stimuleert. Dat zorgt ervoor dat je lichaam sneller afvalstoffen afvoert, waardoor je spieren sneller herstellen. Bovendien kan je met een sportmassage ook overbelasting van de spieren en blessures voorkomen. Ook recreatieve sporters kunnen een sportmassage combineren met andere massagevormen om lichamelijke klachten te verminderen.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Beter voorkomen dan genezen

Sta je aan het begin van een trainingstraject of sta je al een tijdje op non-actief? Dan is het misschien wel een goed idee om je spieren te "activeren" voordat je aan een zware inspanning begint. Na een intakegesprek bieden we je de juiste massage aan, zodat je spieren zeker niet overbelast raken. Een te hevige massage op het verkeerde moment kan bijvoorbeeld verkeerd uitdraaien. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage ook voor een sneller herstel.

Ons aanbod

Iedereen kan bij ons terecht voor alle soorten sportmassages, zowel preventief als curatief. We voorzien de beste oplossing, afhankelijk van je doel of de aard van de behandeling.

 

 

Stel jezelf safe

Zorg ervoor dat je jezelf 100% kan geven en vermijd blessures. We kijken samen met jou naar wat de beste methode is om je klaar te "flexen" voor de wedstrijd - of we zorgen ervoor dat je je gewoon lekker in je vel blijft voelen! 

Ontdek onze andere diensten