Online reservatie

 

Laat de pijn verdwijnen en geniet van een beter leven

Heb je last van vervelende rug- en/of spierpijn? Ben je aan het revalideren? Wil je je lichaam voorbereiden op je bevalling of van pijn afgeraken na de bevalling? CuraKine helpt je met oefeningen die de pijn wegnemen of zoveel mogelijk doen verminderen. Ook geven we je advies om te voorkomen dat je hervalt. We vullen deze oefeningen aan met massages en fysiotechnieken.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Wat is kinesitherapie?

Kinesitherapie maakt gebruik van fysieke middelen, zoals beweging, manuele druk, temperatuur en (zachte) elektrische stromen. Deze methodes beïnvloeden de spieren en gewrichten, zodat die weer soepel aanvoelen. Ook je ademhaling, houding en evenwicht komen aan bod. Verder helpen we je met lage rugpijn, nekpijn en pijn aan de ledematen. Kinesitherapie kan ook helpen om de zwangerschap en bevalling aangenamer te doen verlopen.

Ons aanbod

Bij CuraKine kan je terecht voor allerlei klachten en behandelingen:

 

  • Manuele kine: onderzoek en behandeling van bewegingsbeperkingen die aan de basis liggen van jouw klachten.
  • Sportkine: behandeling van orthopedische klachten of spierklachten die het gevolg zijn van sportblessures.
  • Prenatale kine: leer een ergonomische houding aan te nemen en krijg begeleiding in relaxatietechnieken. We geven je info over de bevalling en besteden aandacht aan het aanspannen van de bekkenbodemspier – vanaf 26 weken zwangerschap.
  • Postnatale kine: focus op het versterken van de buikspieren, bekkenbodem en algemene conditietraining – vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling.
  • Respiratoire kinesitherapie: begeleiding bij ademhalingsproblemen.

 

Twijfel je of je met je klacht terecht kan bij CuraKine? Contacteer ons gerust met al je vragen of vraag het na bij je huisarts.

 

 

Laat de pijn niet toenemen

Wil je van je rug-, spier- of gewrichtspijn afgeraken, je lichaam versterken en beter leren te controleren of je voorbereiden op een bevalling? CuraKine staat je op een professionele manier bij en helpt je van de pijn af.

Als je op doktersadvies bij ons langskomt, betaalt je ziekenfonds een deel van de kosten terug.

Ontdek onze andere diensten