Online reservatie

 

Optimaliseer het functioneren van uw lichaam met behulp van revalidatie en blessurepreventie.

Heb je last van een (sport)blessure, rug- en nekklachten of merk je andere problemen op bij je fysiek functioneren? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij staat klaar om je te helpen bij je herstel en om het maximale uit je fysieke potentieel te halen. Of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een individu met een specifieke blessure of iemand die gewoonweg wil werken aan het optimaliseren van zijn fysieke functioneren, wij bieden een breed scala aan kinesitherapiebehandelingen die afgestemd zijn op jouw behoeften.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Werkwijze

Wij zullen een grondige evaluatie uitvoeren om de oorzaak van je klachten te achterhalen. Vervolgens zullen we een persoonlijk behandelplan opstellen, waarbij we gebruikmaken van technieken zoals oa. manuele therapie, oefentherapie en dry needling. Ons doel is om niet alleen de symptomen te verlichten, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken. We zullen met jou samenwerken om je te begeleiden bij je herstel en je te voorzien van de tools en technieken die je nodig hebt om je fysieke doelen te bereiken.

Ons aanbod

Ons aanbod aan kinesitherapie omvat sportrevalidatie, blessurepreventie, dry needling, manuele therapie, pre- en postoperatieve revalidatie en orthopedische revalidatie. Om bij te blijven met de nieuwste inzichten en technieken volgen we regelmatig bijscholingen.

 

 

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kan online een afspraak maken of via de telefoon: 0474/460673

 

Wat neem ik mee voor mijn eerste afspraak?

  • Identiteitskaart
  • Voorschrift van de arts
  • Klevertje van de mutualiteit
  • Sportieve / gemakkelijke kledij 

 

Tarieven:

Ik werk gedeconventioneerd. De tarieven zijn te bekijken in de praktijk.

Let op: personen met een verhoogde tegemoetkoming betalen het conventietarief. Gelieve ons dus duidelijk te melden wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

Rechtsvorm: Eenmanszaak Kinesitherapie Lisa Leyman

Ondernemingsnummer: 0657.749.080

Ontdek onze andere diensten