Online reservatie

 

Ben je op zoek naar voedingsadvies op maat van je eigen noden?

CuraSlim leert je graag wat gezonde gedragingen en een evenwichtig voedingspatroon zijn. Streven naar de gezondste versie van jezelf begint op je bord en bepaalt rechtstreeks mee je gezondheid. Samen sleutelen we aan een evenwichtige levensstijl in combinatie met voldoende beweging.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Let's talk food

Tijdens een intakegesprek brengen we je huidige voedingsgewoonten in kaart. Op basis hiervan werken we een CuraSlim-voedingsschema uit op maat van jouw behoeften. Dit schema wordt de rode draad op weg naar een gezonder voedingspatroon.

Lichaamsanalyse en voedingsbegeleiding

Bij CuraSlim focussen we niet enkel op korte termijn. Gewicht verliezen kan vaak heel snel en simpel, maar staat niet altijd gelijk aan gezond. Opvolging en langetermijnvisie staan centraal. Dankzij de hoogkwalitatieve producten van Isagenix hebben we ook een perfect alternatief voor diegene met een druk (werk)leven of voor geweldige resultaten op korte termijn. De DNA-analyses van Emma Health zijn dan weer een fantastisch product voor zij die alles willen weten over welke levensstijl voor hen het beste zou zijn.

Ons aanbod

Spiermassa opbouwen? Trainen voor een marathon? Zowel intensieve, recreatieve als niet-sporters helpen we graag verder met onderbouwd (sport)voedingsadvies. Een gezonde levensstijl is meer dan alleen sporten. Pluk dankzij CuraSlim de vruchten van een evenwichtig voedingspatroon en gezonde gedragingen.

Zowel recreatieve sporters als topsporters hebben nood aan gezonde en evenwichtige voeding op maat van hun noden.

Voeding is en blijft het beste medicijn. Het verbetert de prestaties, versnelt het spierherstel en zorgt voor minder kans op blessures.

 

Zet vandaag nog de stap richting een gezonde levensstijl en plan een kennismaking via onze website. We helpen je graag verder!

Ontdek onze andere diensten