Online reservatie

Welkom bij Curazon

Wij helpen jou met een duurzame manier te vinden naar een gezond en gelukkig leven. Op basis van jarenlange ervaring en een eerste kennismaking werken we samen naar jouw einddoel. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Wat heeft Curazon voor jou te bieden?

Afvallen of spiermassa opbouwen, sportspecifiek of functioneel trainen? CuraCore staat klaar om je te motiveren en te stimuleren. Samen werken we aan een betere versie van jezelf door middel van gepersonaliseerde trainingen.
Ben je op zoek naar een sportieve work-out maar doe je dit liever in een vertrouwde omgeving? CuraPro komt met CuraCore en CuraGo aan huis of op je werk! Sport samen met je vrienden bij je thuis of in een parkje. Of ga voor de ideale teambuilding met je collega's zonder dat je moet verplaatsen.
Een ploeg van ervaren trainers die gespecialiseerd is in voetbaltechnieken halen samen individuele kwaliteiten naar boven. CuraFoot zorgt voor een verbetering van uithouding, kracht, mentale focus, snelheid, lenigheid en coördinatie. Ontdek onze formules!
Met de EMS-trainingen van CuraGo hoef je slechts 20 minuten te bewegen om een resultaat van drie uur intensief sporten te behalen. Straf, niet? CuraGo garandeert je een snelle en diepe werking en een effectief resultaat dankzij dit wetenschappelijk onderbouwd toestel.
Sporten is één ding, gezond eten een tweede, en die is minstens zo belangrijk! Ben je op zoek naar voedingsadvies op maat van je eigen noden? CuraSlim helpt je graag verder met het aanleren van gezonde gedragingen en een evenwichtig voedingspatroon. Samen sleutelen we aan een gezonde levensstijl in combinatie met voldoende beweging.
Onze specialist bij CuraKine helpt je op een professionele manier af van rug-, spier- of gewrichtspijnen. Laat de pijn niet toenemen en ontdek hoe CuraKine je met behulp van massages en fysiotechnieken een nieuw mens doet voelen.
CuraFlex biedt topsporters én recreatieve sporters een aanzienlijk voordeel met behulp van sportmassages. Zorg ervoor dat je jezelf 100% kan geven en bescherm jezelf tegen blessures.
CuraFit helpt je bij het bepalen van je ideale trainingsniveau. Een lactaattest geeft je kritische inzichten in hoe je jouw lichaam optimaal kan laten presteren. Verder kunnen we ook je fiets professioneel afstellen op je unieke lichaamsbouw, om zo blessures te vermijden.
Zit je met voetklachten? CuraWalk gunt je de vrijheid om terug zonder zorgen door het leven te wandelen. Ontdek hoe we je van een brede waaier aan voetklachten af kunnen helpen.
Draag zorg voor je lichaam en geest met onze wekelijkse Yoga sessies – die we samen met Charlotte Ø organiseren. Laat de stress los en ga voluit voor een gevoel van geluk en welzijn.

Gezond en gelukkig leven, daar doen we het voor.

Op ons adres sta jij centraal dankzij gepersonaliseerde begeleiding. Wij zijn geen druk sportcentrum die focust op kortetermijnresultaten en veel leden. Curazon is een verzameling van experts die advies geeft op maat van wat jij nodig hebt.

 

Ben je klaar om herboren te worden? Jezelf opnieuw te voelen stralen zowel vanbinnen als vanbuiten? Start niet morgen, maar vandaag met een nieuwe levensstijl! Plan een kennismaking in via onze website. We helpen je graag verder!

 

Samen gaan we op zoek naar dé aanpak die het beste bij je past.