Online reservatie

 

Nood aan een sportieve work-out onder collega’s of beweeg je liever in een vertrouwde omgeving?

CuraPro komt met CuraCore en CuraGo aan huis of op kantoor! Hierdoor kan je sporten bij je thuis of samen met vrienden in een parkje. Je kan ook kiezen voor privé trainingen in het centrum. Of wij kunnen in Curazon een teambuilding organiseren en kan je eventueel ook een maaltijd nuttigen in samenwerking met Økkerennoot. CuraPro staat klaar om je te coachen, motiveren en uit te dagen zodat je elke training het beste van jezelf geeft. 

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Behaal je doelen, versterk je innerlijke kracht

Bij CuraPro kan je terecht voor gewichtsbeheersing, afslanken, bodysculpting, voorbereiding voor duursporten, conditie- en krachttraining. Op basis van bijna 20 jaar ervaring garanderen we een hoog kwalitatief niveau van personal coaching. We zorgen ervoor dat je doelen worden behaald en je innerlijke kracht versterkt.

Hoe gaan we te werk?

We starten met een kennismaking waarin we samen op zoek gaan naar jouw drijfveren en persoonlijke doelstellingen. Daarna gaan we over naar een lichaamsanalyse die inzichten geeft in jouw lichaamssamenstelling: gewicht, vetpercentage, percentage spiermassa en hoeveelheid vocht in je lichaam. Aan de hand van al deze parameters bouwen we samen een trainingsschema op.

Training aan huis

Doe je liever een work-out zonder dat iedereen zit te kijken of zonder je te verplaatsen? Dan is sporten aan huis met een ervaren CuraPro trainer de ideale oplossing. Afhankelijk van de doelstellingen bekijken we samen welk type training het beste past. Hierdoor garanderen we een persoonlijke aanpak en kunnen we resultaatgericht werken. Trainen gebeurt individueel, per twee of in kleine groepjes.

Een sportieve work-out onder collega's

Hou je werknemers fit en gezond door sportieve work-outs aan te bieden voor, tijdens of na de kantooruren. Voor bedrijven maken we een pakket op maat dat zal zorgen voor een energieke werksfeer, tevreden werknemers en ook nog eens een sportief imago. Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, maar zijn ook productiever door minder last te hebben van stress en worden ook minder vaak ziek.

Geen standaard schema’s of voorgekauwde formules.

Elke klant en elk bedrijf krijgt bij CuraPro een persoonlijke begeleiding op basis van zijn of haar behoeftes. Dankzij onze trainingen op maat kan je zowel fysiek als mentaal ontsnappen van de dagelijkse sleur. Zin om eraan te beginnen? Neem contact op via onze website zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Ontdek onze andere diensten