Online reservatie

 

The right fit for the right person

Lactaattesten: Heb je je ooit al afgevraagd of je trainingsintensiteit wel juist is? Je wil je doel behalen, maar traint misschien te hard. Daardoor kunnen er blessures ontstaan die ook je prestaties negatief kunnen beïnvloeden. Een lactaattest kan je inzichten geven over welk trainingsniveau voor jou de ideale balans creëert tussen prestatie en recuperatie. 

 

Pro Bikefitting: Een correcte bikefitting is onmisbaar voor elke topsporter op een fiets.

Wanneer je een comfortabele houding en pedaalslag kan aannemen, zorgt dit ervoor dat je beter zal presteren. Onze experts bij CuraFit analyseren en corrigeren je fiets, zodat jij optimaal kan presteren tijdens elke wedstrijd of training.

 

 

Waar kan je hiervoor terecht?

Deze dienst wordt aangeboden in Oudenaarde.

Ons aanbod

Lactaattesten: Na een intakegesprek nemen we een effectieve inspanningstest af die het lactaatniveau in je bloed, hartslag en bloeddruk meet. Ook je vetpercentage wordt daarbij in kaart gebracht. Afhankelijk van de sport die je beoefent, doen we een loop- of fietstest. Daarna worden de resultaten met jou besproken, waarbij we jou het gepaste advies geven om jouw specifieke trainingsintensiteit te optimaliseren.

Pro Bikefitting: We geven advies bij het kiezen van de juiste fietsmaat. Afhankelijk van je specifieke noden, helpen we je bij het kiezen van de juiste vorm, hoogte en verhouding (setback) van het stuur en het zadel. Je positie en pedaalslag worden verder geanalyseerd en geoptimaliseerd. Zo zorgen we er samen voor dat je over de beste krachtoverbrenging en ergonomie beschikt.

Maximaliseer je prestaties

Krijg professionele inzichten en til je prestaties naar een hoger niveau. Leer de limieten van je lichaam kennen en zorg voor de juiste balans en ergonomie bij het uitoefenen van je sport.

Ontdek onze andere diensten