Wat is sportvasten?

Onder begeleiding van een sportvasten Coach, train je in 10 dagen je spieren en lever in het verbruik van vet in plaats van suiker. Deze training bestaat uit de combinatie van sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Door deze training verlies je in een korte tijd gewicht en verbeteren je sportprestaties!

 

Hierna kun je met het KEEP THE SWITCH programma je resultaten gemakkelijk onderhouden. Keep The Switch is ook eenvoudig in te passen in drukke werkdagen en zware trainingsschema's voor betere sportresultaten.

 

Een effectieve switch van suiker- naar vetverbranding. Sportvasten geeft je:

  • meer energie
  • gewichtsverlies
  • fitter gevoel

 

 

Maak een afspraak

Waarom sportvasten?

Vasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze 'metabole switch' is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler en dat al na 10 dagen.

 

Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je lichaam waardoor vetreserves verminderen en bloedvaten, hersenen en anderen organen verjongen.

 

Onder de professionele begeleiding van een gediplomeerd sportvastencoach wordt een sportvastentraject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je goed voorbereid bent, de kuur correct uitvoert en weet hoe je de metabole switch kunt behouden, waardoor je ook op lange termijn maximale resultaten kunt bereiken.

 

Sportvasten is niet altijd gemakkelijk, maar je coach staat voor je klaar om je te motiveren en te steunen al je dit nodig hebt.

© 2021 Curazon bodycenter. All rights reserved. Privacy
Website by KMOSites