Hou je werknemers FIT & GEZOND

Een energieke werksfeer creëren voor jouw bedrijf?

Dat kan dankzij ons bedrijfspakket op maat. Naast een straffe employee benefit, bied je je personeel een sportieve en gezonde levensstijl aan. Wanneer werknemers blaken van de energie, bruist het bedrijf immers mee. Het sportieve imago krijg je er zomaar bij!

Heel wat werkgevers stimuleren hun personeel om gezonder te leven en meer te bewegen want uit onderzoek is gebleken dat fitte werknemers niet alleen gezonder zijn, ze zijn ook productiever , hebben minder last van stress en worden minder vaak ziek.

Daarom willen wij met ons concept "sporten op het werk" elke onderneming de kans bieden om hun werknemers meer te laten bewegen op de werkvloer want dat komt niet alleen hun gezondheid ten goede, maar ook de sfeer op het werk. En daar is iedereen bij gebaat.

 

Wil jij een van hen zijn? Onthoud dan vooral dat er voor elk budget een oplossing bestaat: Sporten op de werk, sportieve teambuildings of workshops, small group trainingen, personal training, voor - na of tijdens de werkuren, alles is mogelijk om de werksfeer van uw werknemers optimaal te houden.

Ook doen we een analyse en kijken we hoe gezond jouw personeel is.

  • Meer productiviteit
  • Minder afwezigen(zieken)
  • Minder personeelkosten
  • Positieve werksfeer

 

Alle is mogelijk en bespreekbaar = vraag jouw offerte nu aan.

Om dit antwoord optimaal te verwerken, biedt Curazon een gratis sport- en beweegscan aan. Met het resultaat daarvan kunnen we gericht aan de slag!

© 2021 Curazon bodycenter. All rights reserved. Privacy
Website by KMOSites