In korte tijd veel resultaat!

Miha Bodytec is een revolutionaire fitnessmethode om in een minimum aan tijd maximale resultaten te bereiken. Met deze methode is het mogelijk om op een uiterst effectieve en efficiënte manier kracht en spieren op te bouwen én tegelijkertijd lichaamsvet te reduceren. 20 minuten per week zijn voldoende om je persoonlijke trainingsdoelstellingen te behalen. Trainen met de Miha Bodytec is geschikt voor iedereen: amateur of topsporter, jong of minder jong, man of vrouw met weinig tijd, met of zonder fysieke klachten,... kortom iedereen die zich fit, gezond en slank wil trainen.

 

De Miha Bodytec training is gebaseerd op het EMS principe. Dit staat voor Electro Musculaire Stimulatie. Tijdens een Miha Bodytec training worden door middel van elektrische impulsen de spieren in het gehele lichaam gestimuleerd om aan te spannen. Dit creëert een lichaamseigen weerstand. Hierna is iedere beweging van het lichaam tegen deze weerstand in, een zeer intensieve full body workout. Maar dan zonder de negatieve krachten die bij traditionele trainingsmethoden werken op de spieren, pezen en gewrichten. Omdat iedere beweging een oefening is, in tegenstelling tot fitness- of circuittraining, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Denk aan sportspecifiek trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. Slechts 20 minuten trainen garandeert hetzelfde effect als uren zwoegen in de sportschool.

Gediplomeerd trainingscentrum
Test het toestel gratis
4 toestellen
Ook aan huis

Hoe effectief is Bodytec training

Tijdens een Miha Bodytec training worden alle grote spiergroepen in één keer tegelijkertijd getraind. Om de 3 a 4 seconden vindt er een aanspanning plaats van alle spiervezels waarna er weer een ontspanning plaats vindt van 3 a 6 seconden afhankelijk van het niveau van de deelnemer. Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Dit is binnen korte tijd merkbaar én zichtbaar. Net als bij iedere andere trainingsvorm is het essentieel dat er regelmatig wordt getraind om een blijvend effect te realiseren. Door Miha Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa hebt ontwikkeld. Er wordt efficiënter omgegaan met dezelfde spiermassa, die een groter percentage aan spiervezels activeert om meer power te kunnen leveren die langer vol te houden is.

 

 

Test ons Miha toestel

Word je moe van een Bodytec training?

De training wordt naar wens afgestemd op de individuele belastbaarheid en het conditionele niveau. De hartslag wordt doorgaans nauwelijks verhoogd en is daardoor voor iedereen goed vol te houden. Afhankelijk van het gekozen niveau en intensiteit van training kan na de training een hogere spierspanning of lichte spierpijn gevoeld worden. Dit is afhankelijk van de oefeningen die je doet omdat de stofwisseling/intensiteit bij de Miha Bodytec training voornamelijk plaatsvindt in de spieren. Het hart- en/longsysteem hoeft hierdoor niet veel harder te werken en er hoeft minder warmte afgevoerd te worden door middel van zweet. Opmerkelijk is dat verschillende wetenschappelijke onderzoeken positieve cardiovasculaire effecten vermelden zonder dat hier specifiek onderzoek naar werd gedaan.

Bodytec Trainingsapparatuur

Voor de Bodytec Training maakt Curazon gebruik van apparatuur van de Duitse marktleider Miha bodytec. De miha bodytec apparatuur wordt geproduceerd in Duitsland en het ontwerp is gebaseerd op jarenlang onderzoek en uitgebreid getest. Niet alleen topsport verenigingen als FC Bayern München en het Duitse Nationale voetbalelftal zetten miha bodytec in voor Bodytec Training. Ook atleten als Usain Bolt en tientallen Nederlandse topsporters zetten miha bodytec in om hun prestaties bij het hardlopen, schaatsen, voetballen of hockeyen te optimaliseren. Deze professionals verkiezen de Duitse marktleider miha bodytec vanwege de effectiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Een absolute vereiste voor professionele partijen om een dergelijk product of trainingsmethodiek in te zetten.

 

 

Maak een afspraak en test

© 2021 Curazon bodycenter. All rights reserved. Privacy
Website by KMOSites