Online reserveren klik hier

Marijke

Wie ben ik?

Reeds lang wou ik anderen helpen om succes te bereiken in hun leven, hun doelen en dromen. Als coach zal ik samen met u zoeken om met uw probleem om te gaan en de mogelijkheden te optimaliseren. Samen ontdekken we je waarden en capaciteiten en coach ik u op een zachte en bewuste manier.

 

Aangeboden coaching: 

  • Personal coaching (opleiding bij Dr.Swinnen) 
  • Burn-out coaching (opleiding bij Dr.Swinnen
  • Walking- en running therapie 
  • Loopbaanbegeleiding : heb heel wat ervaring opgedaan als recruiter, bij multinationals en in mijn eigen bedrijf. In je beroep vooruit gaan is belangrijk om je goed te voelen. 
  • Business- en team coaching - ook voor geboren ondernemers 
  • Workshops burn-out preventie en hoe omgaan met iemand met burn-out

 

 

Het is helemaal normaal om af en toe eens tegen een hindernis aan te lopen. Dan zie je het allemaal niet meer zo duidelijk. Dat overkomt ieder van ons wel eens. Als ervaringsdeskundige burn-out, loopbaanbegeleiding en wandel- en looptherapeut,  heb ik veel gezocht, gelezen en ook antwoorden gevonden waarom we soms wel eens vast lopen. Tijdens onze gesprekken zal ik u begeleiden in deze kennis zodat u begrijpt hoe u terug beter kan worden. Als coach voeg ik nooit externe middelen toe, ik ga er steeds van uit dat wij samen de kennis naar boven halen die u reeds bezit. Ik kijk er alvast naar uit om u te leren kennen en u te helpen opnieuw te 'shinen'. 

 

De samenwerking met het Curazon team is een logisch keuze omdat balans vinden hand in hand gaat met bewegen. Het heeft een positief effect op korte en lange termijn. Deze effecten gaan van een betere fysieke conditie tot 'het zich beter voelen in het algemeen' tot het zich frisser voelen in je hoofd. 

 

Tijdens een gratis intakegesprek kan ik u zeker meer vertellen... ik kijk alvast uit om u te ontmoeten.