Online reserveren klik hier

Nieuw: Miha Bodytec

Wat is een Miha Bodytec?

De Miha Bodytec is een innovatieve trainingsmethode die gebruik maakt van een EMS-apparaat (Electro Muscle Stimulation) dat ontwikkeld werd vanuit bestaande en veel gebruikte EMS apparatuur die zich bewezen heeft in de topsport, bij revalidatie en andere therapieën.

 

De Miha Bodytec kan gebruikt worden om de spieren te versterken, als voorbereidingsperiode of als nabehandeling. Reeds meer dan 500 locaties in Duitsland zijn al uitgerust met de Miha Bodytec en nu verwelkomen we het EMS-toestel ook in Oudenaarde om u snel en efficiënt te helpen uw doel te bereiken.

 

 

 

 

Hoe verloopt een training met de Miha Bodytec?

Onder persoonlijke begeleiding wordt een training gevolgd van 20 minuten. Bij het uitvoeren van de eenvoudige oefeningen draagt u een vest met elektroden, waarin diverse pads zijn aangebracht op plaatsen waar de spieren van uw lichaam zich bevinden. Voor de armen en de benen worden banden gebruikt waarin deze pads ook zijn aangebracht. Deze pads geven een elektrische lading door naar alle grote spiergroepen, waardoor deze spieren worden aangespannen. Onder dit elektrodevest draagt U een kledingsetje van Bodytec. Dit setje is onderdeel van het starterpakket dat U aanschaft bij de eerste sessie.

 

Met de Miha Bodytec worden alle grote spiergroepen van armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug- tegelijk intensief en effectief getraind, wat bij een gewone training niet mogelijk is. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren zoals bijvoorbeeld de bekkenbodemspieren.

 

4 uur zwoegen in een fitnesscenter heeft hetzelfde resultaat als 20 minuten trainen met de Miha Bodytec. De training is zeker comfortabel, u voelt slechts een lichte prikkel tijdens de training die zowel de huid als de spieren gaat activeren.

 

Zonder immens grote inspanning of transpiratie kunnen spierweefsel, bindweefsel, doorbloeding en stofwisseling tegelijkertijd worden gestimuleerd. De opbouw van spierweefsel en de afvoer van vet nemen toe terwijl cellulitis effectief wordt aangepakt. Het lichaam krijgt mooiere vormen en de huid wordt strakker.

 

Maar het grote verschil met een gewone workout is dat de elektronen in de vest en de banden elektrische prikkels geven, die ervoor zorgen dat je huid en spieren als het ware ‘geactiveerd’ worden en zo train je effectiever en intensiever. Terwijl jij dus gewoon je oefeningen doet, krijgen je spieren constant trillingen door die ervoor zorgen dat je spiergroei, kracht, conditie en stofwisseling nog meer wordt bevorderd. Ook helpt deze workout je bij rugklachten, spierkrampen en cellulitis.

 

Bij regelmatige metingen zien we dan ook het vetpercentage dalen en de spiermassa stijgen. Ook doorbloeding en stofwisseling worden door de training positief beïnvloed. En wat dacht je van het “WOW effect” na de training? Je voelt je gewoon super!

Voor wie is Miha Bodytec?

Trainen met de Miha Bodytec is geschikt voor iedereen die snel en effectief zijn gezondheid, spierkracht, huid, gewicht en/of figuur wil verbeteren: amateur of topsporter, jong of minder jong, man of vrouw met weinig tijd, met of zonder fysieke klachten,... kortom iedereen die zich fit, gezond en slank wil trainen, zonder enorme afmattende workouts te moeten doen. Usain Bolt is alvast een fan!

 

 

De voordelen van Miha Bodytec?

 • spiergroei (ook na blessures of operaties)
 • bevordert kracht / reactievermogen (valpreventie bij senioren)
 • stimuleert de stofwisseling / verbranding (van vet)
 • verhoogt de conditie / uithoudingsvermogen / vitaliteit
 • verbetert de doorbloeding van huid en spieren (huidverbetering)
 • bevordert afvoer van afvalstoffen (huidverbetering)
 • bevordert goede nachtrust / gevoel van welzijn
 • vermindert rugklachten / schouderklachten / spierkrampen
 • gaat cellulitis te lijf
 • verbetert je bewegingsniveau
 • vermindert osteoporose
 • vermindert spataderen
 • verhelpt incontinentie

 

 

Optimaal resultaat

Het meest optimale resultaat bereik je door 2 keer per week 20 minuten te trainen met de Miha Bodytec.

 

Wat heb je nodig tijdens de training: de speciale suit die onder de Miha Bodytec vest wordt gedragen (eenmalige aankoop), en sportschoenen met rubber of antislipzool. Blote voeten kan ook.

 

Test het toestel voor slechts € 15,00!